Selecteer een pagina

Concert Denise Jannah

 

Concert door Colijn Buis samen met DENISE JANNAH

Zaterdag 23 juni om 20 u.

Akoesticum, Ede

Dit concert is het eindconcert van de Masterclassdag Zang die Denise zal geven die dag – ook de deelnemers van deze dag zullen een deel van het concert verzorgen

WEES WELKOM & GENIET van een geweldige concert!

 

DENISE JANNAH. photo by RON JENNER

Zangeres DENISE JANNAH is al vele jaren internationaal geliefd, zowel om haar prachtige, warme stem als haar innemende performance.
Geroemd om haar podium-uitstraling, frasering, dictie en timing, is ze ook bewonderd om haar warme persoonlijkheid die haar publiek laat voelen als speciale gasten in haar comfortabele woonkamer. Jannah is beroemd als jazz-zangeres maar net zo comfortabel in andere muzikale stijlen zoals Latin, Gospel, Fusion, Pop, Surinaams, Nederlands ( o.a. “Gedicht Gezongen” ! ) en Wereldmuziek. Het zingen in vele talen en zich gemakkelijk bewegen en grooven in verschillende stijlen is haar forte. Ze zoekt altijd naar een nieuwe uitdaging om haar artistieke horizon te verbreden.
Denise heeft vele albums op haar naam waarvan 3 zijn uitgekomen op het prestigieuze Blue Note-label, en verscheidene awards gewonnen waaronder twee Edison Awards. Denise tourde en trad op op festivals over de hele wereld, heeft gezongen voor o.a. Nelson Mandela, Bill en Hillary Clinton en koningin Beatrix, en ze is geridderd zowel door president Venetiaan als in de orde van Oranje Nassau door koningin Beatrix.

Luister hier alvast naar 3 nummers van haar legendarische cd:

Denise Jannah – I Was Born In Love With You
Denise Jannah with The Bob Belden Orchestra and Octet, and The Cyrus Chestnut Trio(New York) Blue Note Records, 1995

You’d Be So Nice To Come Home To(Cole Porter)

A Sailboat In The Moonlight (C. Lombardo – J. Loeb)

Interlude (A Night In Tunisia) (D. Gillespie – F. Paperelli – R. Leveen)

 

 

WELKOM nogmaals!

Tevens: Na het concert kunnen we allemaal nog even gezellig blijven hangen in het café, en nagenieten van dit bijzondere concert!

Denise en Colijn signeren dan ook hun CD’s, die u mee naar huis kunt nemen

 

We hebben er zin in – Tot 23 juni!

 

 

X