Selecteer een pagina

Kerstconcert Macharen door Colijn Buis

kerstconcert-macharen-2016

Na optredens door heel Europa, in de Verenigde Staten en Nicaragua NU weer terug in Macharen: pianist Colijn Buis.
Dit viert hij door jullie uit te nodigen voor een concert in de St. Petrus’ Banden-kerk, waar hij een solo-concert zal geven: op piano, het monumentale orgel en.. zang

Hij zal zijn eigen muziek ten gehore brengen, stukken van anderen en ook enkele (improvisaties over) bekende kerstmelodiën – van harte welkom!
UNIEK: de entree is slechts 7 euro – INCLUSIEF eerste drankje na afloop!!

Datum en tijd:  zondagmiddag 18 december 15 u.
Van harte welkom – kom luisteren naar deze toetsenvirtuoos, laat je verrassen en GENIET:

 

Luister alvast hier: Anderen over Colijns muziek: Brabants Dagblad Ik vond het echt te gek. Zeer gastvrij, prima verzorgd, prettig informeel, ik blijf het mooie stukken vinden; vaak ontroerend. Zo dicht bij de muziek blijft ook geweldig. Na afloop nog gezellig napraten met iedereen. Ik zou het iedereen aanbevelen met een vette tien. -Floor van Erp Prins Bernhard Cultuurfonds Ik heb het als heel leuk ervaren  -Georgette van den Brink Thijs ven Leer Een performance van internationale klasse. Zo kijk en luister je niet alleen ‘naar’ het concert; maar zo ben je ‘onderdeel van’ het concert. Colijn’s ‘gift to the world’ is qua schoonheid en qua professionaliteit van de bovenste plank. Zo fijn om hiervan te mogen genieten. Bedankt! -Rob Leenheer Jazzflits Was heel gaaf. Kleine intieme setting, verhalen over de nummers -Peter Clausman Bert van den Brink Hartelijke en gastvrije ontvangst! -To Wammes Popmagazine Heaven Genieten! Opmerking: de cd is steengoed -Ita Heuvel Miranda NoordenbosMeld je snel aan via één van de knoppen hieronder:

Van harte welkom!

-TEAM COLIJN BUIS MUSIC

X