Selecteer een pagina

Kerstconcerten Utrecht door Colijn Buis

copy-of-kerstconcerten-2016

Na optredens door heel Europa, in de Verenigde Staten en Nicaragua NU weer terug in Utrecht: pianist Colijn Buis.
Dit viert hij door jullie uit te nodigen voor een concert bij hem thuis aan de vleugel, waar hij een solo-concert zal geven: op piano en.. zang

Hij zal zijn eigen muziek ten gehore brengen, stukken van anderen en ook enkele (improvisaties over) bekende kerstmelodiën – van harte welkom!
De entree is normaal 27 euro incl. hapjes en drankjes – UNIEK: nu entree cadeau als je een lidmaatschap van Colijn Buis Music uitprobeert!!  ( altijd per maand opzegbaar )

Data en tijden:

  • 23 december om 15 u.
  • 28 december om 20 u.
  • 29 december om 20 u.

Van harte welkom – kom luisteren naar deze toetsenvirtuoos, laat je verrassen en GENIET

 

Luister alvast hier: Anderen over Colijns muziek: Brabants Dagblad Ik vond het echt te gek. Zeer gastvrij, prima verzorgd, prettig informeel, ik blijf het mooie stukken vinden; vaak ontroerend. Zo dicht bij de muziek blijft ook geweldig. Na afloop nog gezellig napraten met iedereen. Ik zou het iedereen aanbevelen met een vette tien. -Floor van Erp Prins Bernhard Cultuurfonds Ik heb het als heel leuk ervaren  -Georgette van den Brink Thijs ven Leer Een performance van internationale klasse. Zo kijk en luister je niet alleen ‘naar’ het concert; maar zo ben je ‘onderdeel van’ het concert. Colijn’s ‘gift to the world’ is qua schoonheid en qua professionaliteit van de bovenste plank. Zo fijn om hiervan te mogen genieten. Bedankt! -Rob Leenheer Jazzflits Was heel gaaf. Kleine intieme setting, verhalen over de nummers -Peter Clausman Bert van den Brink Hartelijke en gastvrije ontvangst! -To Wammes Popmagazine Heaven Genieten! Opmerking: de cd is steengoed -Ita Heuvel Miranda NoordenbosMeld je snel aan via één van de knoppen hieronder:

 

-TEAM COLIJN BUIS MUSIC

X