Selecteer een pagina

Wil jij graag:

Je muzikale kwaliteiten een enorme boost geven?

Je laten inspireren door een van Nederlands beste trompettisten?

Genieten van een geweldige dag?

image-5236074

Trompettist Angelo Verploegen (Oss, 22 december 1961) doet zijn intrede in de Nederlandse jazzwereld in de late jaren tachtig en toont zich een veelzijdig muzikant. Hij speelt moderne jazz, maar ook hardbop met The Houdini’s, is te vinden in big bands, zoals Maiden Voyage en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, maar ook in (vrije) improvisatiegroepen, zoals Bik Bent Braam en Toïs. Zelf maakt hij geen onderscheid. In de jazzblog Draai Om Je Oren zei hij hierover: ‘De kern van jazz, voor mij persoonlijk, is communicatie. Jazz, in welke stijl dan ook, gaat over communiceren. Het klinkend resultaat hangt af van de mate van het wederzijdse respect en vertrouwen tussen de musici, en van de mate van actie en reactie. Jazz is verwarren, verrassen, associëren, ontroeren, exalteren.’ In de loop der jaren is daarnaast zijn rol als producer van binnen- en buitenlandse CD’s steeds belangrijker geworden.

2 april Masterclassdag TROMPET door Angelo Verploegen!
begeleid door Colijn Buis – piano

Locatie: Akoesticum (Ede) -> Tuinzaal
Tijden: ochtend, middag en avond (vanaf 10 uur)
-> Om 20.00 uur is er een eindconcert voor publiek door Angelo Verploegen, Colijn Buis & de deelnemers

Ochtend: Improvisatietechnieken, verschillende manieren van improviseren, lijnen maken in je solo’s, opbouw van solo’s, etc.etc.
Middag: We gaan dit toepassen op een paar concrete stukken, een klein repertoire aan modale en tonale stukken – en hiermee het concert in elkaar zetten voor die avond.
Alle instrumentalisten zijn welkom, maar speciaal trompettisten en andere (koper-)blazers natuurlijk!
Angelo, als internationaal befaamd musicus en coach, zal je zoveel mogelijk info en feedback meegeven zodat je zelf thuis enorm verder kan bouwen op deze dag!

Voor iedereen is er lunch, diner en koffie/thee/water gedurende de dag
(N.B. mocht je speciale wensen hebben m.b.t. het diner, laat het ons weten)

Er is plaats voor 10 personen die actief deelnemen gedurende de hele masterclassdag.
Prijs: 197 euro!

Je kunt ook deelnemen als toeschouwer die niet zelf speelt, maar wèl vanuit het publiek van Angelo en Colijn alle tips en trucs oppikt m.b.t. trompet-spel, interpretatie, samenspel, interactie, improvisatie etc.  – inclusief LUNCH, DINER + koffie / thee / water de gehele dag, èn toegang tot het EINDCONCERT
Prijs: 147 euro!

Daarnaast kun je ook losse kaartjes kopen voor het eindconcert van Angelo Verploegen – Trompet, Colijn Buis – Piano + de deelnemers van de masterclassdag.
Prijs: 19 euro!

Tevens: Na het eindconcert kunnen we allemaal nog even gezellig blijven hangen in de bar en nagenieten van deze bijzondere dag!

Meld je hier aan om deel te nemen aan de masterclassdag door Angelo Verploegen (je neemt actief deel aan de hele dag – wees snel, het aantal plaatsen is beperkt) :

 

Meld je hier aan als je de masterclassdag van Angelo Verploegen wilt bijwonen vanuit het publiek:

 

Reserveer hier je kaartjes voor het eindconcert van de masterclassdag van Angelo Verploegen:

Tot 2 april!

MASTERCLASS Angelo FB ADD

X