Selecteer een pagina

Wil jij graag:

Je pianokwaliteiten ontwikkelen?

Je laten inspireren door één van Nederlands beste pianisten?

Genieten van een geweldige dag?

756

Cor Bakker (1961) begint op 11-jarige leeftijd met piano spelen. Hij raakt als kind geïnspireerd door Louis van Dijk, die toen al een bekend pianist was. Uiteindelijk was het ook Van Dijk die Cor aanspoorde zijn muzikale talent verder te ontwikkelen aan het conservatorium. In 1984 studeert Cor Bakker cum laude af aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium in de richting piano/improviserend musicus. Hij vervolgt zijn studie in Los Angeles bij de Amerikaanse pianist, componist en arrangeur Clare Fischer (1928-2012). Tot op de dag van vandaag is deze oud-docent Cor’s grootste muzikale inspirator. Na zijn studie begeleidt Cor Bakker nagenoeg alle artiesten die Nederland rijk is. Toch slaagt hij er ook in om tijdens zijn carrière successen te boeken als solist. Zo brengt hij meerdere solo cd’s uit, doet hij regelmatig theatertournees waarin híj de hoofdrol vervult en wint hij een aantal prestigieuze prijzen voor zijn pianospel, waaronder de Gouden Harp, de Gouden Notenkraker en de Kiwanis Jazz Award.

27 februari Masterclassdag PIANO door Cor Bakker!

Locatie: Akoesticum (Ede) -> Tuinzaal
Tijden: middag en avond (vanaf 14 uur)
-> Om 20.00 uur is er een eindconcert voor publiek door Cor Bakker, Colijn Buis & de deelnemers

Voor iedereen is er diner en koffie/thee/water gedurende de dag
(N.B. mocht je speciale wensen hebben m.b.t. het diner, laat het ons weten)

Er is plaats voor 8 personen die actief deelnemen gedurende de hele masterclassdag. Deze plaatsen zijn inmiddels bezet!

Je kunt echter nog steeds deelnemen en de hele masterclass bijwonen terwijl je niet zelf speelt, maar wèl vanuit het publiek van Cor alle tips en trucs oppikt
m.b.t. pianospel, improvisatie, samenspel, interactie, interpretatie etc.  – inclusief DINER + koffie / thee / water de hele dag, èn toegang tot het EINDCONCERT
Prijs: €127

Daarnaast kun je ook losse kaartjes kopen voor alleen het eindconcert door Cor Bakker – Piano, Colijn Buis – Piano + de deelnemers van de masterclassdag.
Aan de deur €27   Maar: reserveer nu online voor: €17 per persoon

Tevens: Na het eindconcert kunnen we allemaal nog even gezellig blijven hangen in de bar en nagenieten van deze bijzondere dag!

 

Meld je hier aan als je de masterclassdag van Cor Bakker op 27 februari wilt bijwonen ( je speelt niet zelf, maar pikt wèl vanuit het publiek alle tips en tricks op) :

Reserveer hier als je het eindconcert van de masterclassdag van Cor Bakker op 27 februari wilt bijwonen:

 

Tot 27 februari!

MASTERCLASS (1)

X